04-9574477 EN    
אלומה
מלאו את הפרטים ושלחו את הטופס - נציגנו יחזרו אליכם בהקדם
שם
טלפון
דוא"ל
הודעה
 שלח 
מתכון השבוע
ניוקי

1.250 גרם תפוחי אדמה 
400 גרם קמח 
4 חלמונים 
75 גרם פרמזן 
כף מלח 

אופן ההכנה:

1. מבשלים בסיר את התפוחי אדמה כשהם מכוסים במים עד למצב שהם רכים אך לא מתפוררים ( מבשלים את התפוחי אדמה עם הקליפה) 

2. לאחר שתפוחי האדמה התקררו, מקלפים אותם ומגרדים בפופמפיה על השלב הדק במיותר. 

3. מוסיפים את הקמח, החלמונים, המלח והפרמזן ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. 
*דגש- חשוב לא ללוש את המסה כמו בצק. 

4. יוצרים נקניקים בעובי הרצוי על גבי משטח מקומח וחותכים לפי בחירה 

5. מבשלים במים רותחים כ-7-8 דקות 
- ניתן להקפיא, לארוז ולשמור לאורך זמן. 


בצק פסטה בסיסי

350 מ״ל מים 
7 חלמונים 
7 כפות שמן 
1 ק״ג קמח

אופן ההכנה: 

שמים בקערה של מיקסר את כל המרכיבים ומפעילים במהירות בינונית כ-10 דקות. עוטפים בניילון ניצמד ומקררים במקרר כשעה. 


פנקוטה בניחוח הדרים 

900 מ״ל שמנת מתוקה 
600 מ״ל חלב. 
150 גרם סוכל 
2 מקלות וניל 
גרידה מתפוז אחד 
20 גרם ג׳לטין 
60 מ״ל מים 

אופן ההכנה: 

1. מרתיחים בסיר את השמנת, החלב, מקלות הוניל, גרידת התפוז והסוכר. 

2. בכלי שנכנס למיקרו מודדים את הג׳לטין והמים ומערבבים.

3. מצננים את תערובת שמנת והחלב עד לטמפרטורת החדר ומסננים. 

4. ממסים את הג׳לטין במיקרו וטורפים אותו לתוך המסה של שמנת והחלב.

5. מוזגים לכלי הגשה ומצננים במקרר למשך הלילה.